THE BIG IDEA LAB // ex. iDEA studio

+ NAVIGACIJA
WEB DIZAJN
PLIVA / HR

Pažnja! Virus gripe je primjećen na fejsu...

Maxflu kampanja na webu i Facebooku

web dizajn

"Pažnja! Virus gripe je primjećen na fejsu! Pogledaj tko od tvojih prijatelja ima simptome gripe ili prehlade, te mu pomogni u izliječenju" - tako je glasila osnovna ideja koncepta Facebook oglašavanja vezanog na Facebook aplikaciju.

Korisnici su liječili svoje prijatelje na Fejsu, a u tome su im pomagali ostali frendovi koji su se morali pobrinuti da imaju dovoljno Maxflu-a na lageru, kako bi mogli pomagati prijateljima. Igra je sakupila preko 30.000 igrača, a Maxflu Page blizu 8.000 lajkova. Nezaobilazno je bilo i oglašavanje na Facebooku (za samu igru, za oglase branda i proizvoda).

Osim Facebooka izrađen je novi web, YouTube kanal za koji smo snimili 4 videa, te je napravljen virtualni laboratorij koji je korišten na webu i Fejsu.

Paralelno smo odradili Google oglašavanje vezano na ključne riječi bolesti, te brandovsko oglašavanje putem video bannera.

Osim brand kampanje, sve ovo služilo je za uvođenje dva nova proizvoda na tržište. Radi se o proširenju linije sa Maxflu Balzamom i Maxflu Coolom.

Tagovi

Dizajn webaFlash animacijaWeb igraGame serverFlash igricaNagradna igraGoogle oglašavanje AdWordsFacebook oglašavanjeInternet oglašavanjeBannerNewsletter pretplataNewsletter kampanjaWeb formaVideo streamingVideo montaža i efektiSEOSEMBrand webMini webFacebook PageFacebook Tab dizajnFacebook aplikacijaYouTubeTwitter