THE BIG IDEA LAB // ex. iDEA studio

+ NAVIGACIJA
Što radimo / Web + Social development & online oglašavanje

Izrada web trgovina

Izrada web trgovina

Izrada web trgovina neophodna je što zbog užurbanog načina života, što zbog geografske nemogućnosti dopiranja do željenog proizvoda, što zbog mnoštvo drugih elemenata.
 
Izraditi web trgovinu je isto kao i urediti dućan. Za početak je potrebno urediti dućan, staviti proizvode na police, pronaći ugodnog prodavača, pripremiti sustav plaćanja i način isporuke.
 
Web trgovine su postale popularne u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko godina. Kako bi naručio nešto u trgovini korisnik treba imati pristup Internetu i karticu ili plaća pouzećem.
 
Putem web trgovina moguće je prodavati razne proizvode i usluge. Bez obzira koji su to proizvodi i usluge, web trgovina mora osigurati krajnjim kupcima uslugu s kojom će oni biti zadovoljni.

Prvo je potrebno napraviti jasan i pregledan dizajn i raspored izrade web trgovine. Drugo je potrebno osigurati kupcu da vas pronađe u moru sličnih web shop -ova (morate imati ono nešto). Treće je potrebno osigurati sustav sigurne naplate. Četvrto je osigurati kupcu mogućnost povrata ili razmjene proizvoda, ako priroda proizvoda to dopušta. Također je potrebno ne dopustiti kupcu da čeka.
 
To su samo neki od savjeta za dobru web trgovinu.

Online shoping ili šoping iz fotelje je kupovina koja postaje nekim potrošačima svakodnevnica.