Što radimo?

IDEA je digitalna, kreativna agencija koja se bavi marketingom i konzaltingom, web dizajnom, grafičkim dizajnom, mobilnim aplikacijama i interaktivnim projektima.

Marketing, kreativa, brend, strategija brenda, dizajn, grafički dizajn, web shop, prezentacijski web, mobilna aplikacija, interaktivni projekt, stvaranje proizvoda, brand web, korporativni web, hologram, augumented reality, 360 VR, interaktivne prezentacije, poslovni on line sustavi, dizajn sučelja.

Stvaranje proizvoda, brand web, korporativni web, hologram, augumented reality, 360 VR, interaktivne prezentacije, poslovni on line sustavi, dizajn, brend, strategija brenda, dizajn, grafički dizajn, web shop, prezentacijski web, mobilna aplikacija.

Pomažemo tvrtkama u stvaranju i provedbi najboljih mogućih strategija za dosezanje njihove ciljne publike

Marketing i konzalting

Za početak je potrebno utvrditi koje želje i ciljeve klijent ima. Tu smo da Vas uputimo što i kako raditi, što je bitno, a što nije i kako ćemo doći do cilja.

Strategija brenda

Definiramo osobnosti proizvoda i poruke brenda. Razumijevanje kupaca, njihovih navika, želja, osjećaja, potreba.

Stvaranje proizvoda

Osmišljavamo izgled novog proivoda, sa svim njegovim karakteristikama koje želimo istaknuti.

Marketinške kampanje

Izrađujemo cjelokupne marketinške kampanje što znači da brend, proizvod predstavljamo u bilo kojem mediju online ili offline.

Dobar web design je kao dobar film, ima dobru priču, režisera, dobre glumce

Web dizajn

Dizajn je ono što razlikuje naše radove od ostalih. Naši webovi su dizajnirani, skrojeni i kreirani za svakog klijenta posebno. Stvaramo prezentacije i aplikacije namjenjene korisniku i kreiramo online marketinške platforme.

Korporativni i brend webovi

Danas priča svakog brenda, svakog proizvoda i svake tvrtke počinje i/ili završava na webu. Vrhunska prezentacija i alati su nužni za današnje poslovanje.

Online poslovni sustavi

Web više nije "samo web". Nestaje granica između aplikacija na računalima i online aplikacija. Sve više tvrtki oslanja se na B2B alate za unapređenje svojeg poslovanja.

Web shop

Najbrži i najdirektniji put do kupca - web trgovina. Bogato iskustvo u izradi B2C online dućana i B2B alata za naručivanje.

Online booking sustavi

Trebate bookirati izlete, ili prodavati ulaznice online? Možda imati online prijave na evente, rezervirati auto u rent-a-caru ili se naručiti na termin.

Upoznajte se s nekim od naših radova

Grafički dizajn

Kreiramo vizualne koncepte koji inspiriraju, informiraju, transformiraju, educiraju... Vizualnom komunikacijom oblikujemo poruku kojom komuniciramo brend, proizvod, uslugu, cilj ili viziju.

Branding

Stvaramo identitet vašeg brenda od imena, simbola, komunikacijeske platforme, dizajna kako bi Vas i vaše proizvode diferencirali od ostalih.

Vizualni identitet i knjiga standarda

Identitet tvrtke je prije svega njezin prvi kontakt sa javnošću, a čini ga logotip, boje, tipografija i ostali grafički elementi koji oblikuju Look&Feel. A sve se na kraju pakira u knjigu grafičkih standarda.

Dizajn proizvoda i pakiranja

Osmišljavamo izgled vašeg proizvoda i pakiranja i crtamo i dizajniramo dok ne dođemo do savršenog rješenja.

Brošure i katalozi

Lijepo dizajnirani i vizualno dopadljii katalozi pružaju potencijalnim kupcima informacije o proizvodima. Neki od njih su ključni element prilikom odluke o kupnji ili odluke o suradnji.

Upoznajte neke od izrađenih aplikacija za mobitele i tablete

Mobilne aplikacije

Cjelokupni proces od provjere koncepta, kreiranja wireframeova, dizajna sučelja, razvoja samih mobilnih aplkacija (iOS i Android), do cijelog sustava za upravljanje sadržajima, interakcijama i korisnicima u obliku serverskih rješenja i alata za upravljanje. Svaku vašu ideju pretvaramo u stvarnost.

Poslovne mobilne aplikacije

Neki online sustavi bolje funkcioniraju u obliku aplikacije. Omogućite svojim klijentima i kupcima bržu komunikaciju, aktivaciju, kupnju i podršku kroz vlastite aplikacije razvijene za vaše poslovne procese.

Marketinške aplikacije i igre

Zgodan dodatak marketinškim komunikacijama je vlastita mobilna aplikacija za korisnike. Povežite online i offline u jednu cjelinu. Budite u direktnom kontaktu s korisnikom.

Turističko informativne aplikacije

Kako što bolje provesti gosta kroz destinaciju? Ili napraviti vodič po muzeju ili galeriji? Vlastita mobilna aplikacija vaše destinacije ili objekta je idealno rješenje. Naročito ako je integrirana u sustav s kojim se ujedno upravlja i s web stranicom i/ili digital signage sustavom.

Mašta (i budžet) su nam jedini limit

Interaktivni projekti

Spajanje stvarnog i virtualnog svijeta. Prenošenje akcija i interakcija među ljude. Prezentacije, muzeji, instalacije, sajmovi....

Hologrami, VR 360 i Augmented reality

Privid stvarnosti. Interakcija s virtualim u stvarnom svijetu. Crtanje, modeliranje, kreiranje, snimanje, bojanje, igranje...

Interaktivne prezentacije

Kako predstaviti proizvod ili brend u najboljem svijetlu. Kako se istaknuti. Sajmovi, prodajna mjesta, show roomovi, instalacije...

Projekcije i 3D mapping

Projekcija na zgradu. Mapiranje spomenika. Cijeli film na nekom predmetu na sajmu. Muzejska instalacija? 3D maping je jedini način da fizički statični i "mrtvi" objekti oživite i ispričate priču

Digital signage

Umjesto plakata na prodajnom mjestu, koristite sustav za objavu sadržaja na raznim ekranima i projekcijama. Po prodavaonicama, po totemima na otvorenom ili aerodromima.