L'adria kozmetika

Tajna ljepote iz najčišćeg mora upakirana u inspirativnu ambalažu i sjajnu priču

Kozmetički brend Ladria relativno je novi na tržištu, ali se brzo istaknuo svojim visokokvalitetnim proizvodima i privlačnim dizajnom pakiranja i marketinških kampanja.

Kupci koji su isprobali Ladria proizvode vrlo su zadovoljni njihovom učinkovitošću, a istovremeno cijene njihovu blagotvornost za kožu. Ladria koristi prirodne sastojke i vegansku formulaciju koja ne sadrži parabene, silikone, sulfate ili druge štetne sastojke.

Ladria se također ističe zbog brze i pouzdane dostave svojih proizvoda kupcima, a njihova web stranica www.ladria.hr nudi jednostavnu i intuitivnu kupovinu s preglednim informacijama o proizvodima. Kupci cijene i njihovu otvorenost u odnosu prema kupcima, što uključuje mogućnost povrata proizvoda u roku od 30 dana ukoliko nisu zadovoljni, te besplatne savjete stručnjaka za njegu kože.

Kupci smatraju da su proizvodi vrijedni svoje cijene i da su u skladu s najvišim standardima kvalitete. Ovaj brend ima jasnu viziju i misiju koja se ogleda u želji da se ženama diljem svijeta pruži učinkovita i zdrava njega kože. Kupci prepoznaju ovu viziju i često se vraćaju u kupovinu jer se osjećaju dobrodošlima i sigurnima u kvalitetu proizvoda.

Look&feel: ljepota, mekoća, čistoća, prirodni sastojci, jednostavnost, minimalizam. To su vrijednosti kojima predstavljamo brend L'ADRIA.
Inspirativna priča o brendu L'adria čija je vizija predstavljanje blagodati Jadrana, prirodnih sastojaka. Dizajnom ambalaže različitih proizvoda predstavljamo prirodne sastojke, more, plavetnilo, čistoću.
Jednostavnim dizajnom šaljemo poruku: manje je više.
Dizajn kataloga branda L'ADRIA. Izrada i dizajn brend weba i web shopa.
Vizuali za kampanju na društvenim mrežama.
Osmišljavanje i izrada vizuala za postove na društvenim mrežama.