Web prezentacija Baccala della Mamma

Fini proizvodi zaslužili su lijep dizajn

Baccalà della Mamma je talijanski brend koji njeguje obiteljsku tradiciju pripreme bakalara, temeljeći se na originalnim receptima prenesenima s koljena na koljeno. Njihova priča počinje u Venetu, regiji poznatoj po bogatoj gastronomskoj baštini, gdje se bakalar ne smatra samo jelom, već dijelom identiteta i kulture. Danas izvoze svoje proizvode u brojne europske zemlje, uključujući Hrvatsku, Austriju, Njemačku i Francusku, šireći tako duh domaće talijanske kuhinje diljem kontinenta.

U njihovoj ponudi nalaze se pomno pripremljeni proizvodi od bakalara – od klasičnih varijanti s maslinovim uljem i češnjakom do onih obogaćenih tartufima ili ljutom paprikom. Posebna pažnja posvećena je selekciji sirovina, dugotrajnoj obradi i ručnom pakiranju, čime se osigurava autentičnost i puni okus svakog zalogaja. Sve se proizvodi u skladu s tradicionalnim metodama, bez kompromisa u kvaliteti.

Baccalà della Mamma ne nudi samo proizvode, već prenosi i priču o talijanskoj gostoljubivosti, obiteljskim okupljanjima i zajedničkim trenucima za stolom. Njihovi su proizvodi prisutni na brojnim sajmovima i u specijaliziranim trgovinama diljem Italije i Europe, a sve veći broj gurmana prepoznaje ih kao savršen spoj tradicije, strasti i izvrsnosti.