Interaktivni Showroom za prodajno mjesto

Ne morate zamišljati kako kupaonica ili kuhinja izgledaju s pločicama koje vam se sviđaju. Kliknite i pogledajte.

www.fero-term.hr

Sustav je zamjenio tradicionalne postave mini kupaonica i kuhinja u prodajnom prostoru. Moderno, inovativno, brzo i jeftino za održavati.

Zadatak je bio prikazati (što znači nekoliko stotina ili tisuća) različitie keramičke pločice u različitim dezenima i kombinacijama na mjestima gdje se najčešće koriste (kupaonica, kuhinja, terasa, boravak...).

Zašto?
Cijena, vrijeme i prostor koji su potrebni da se na prodajnom mjestu složi mini kupaonica su izuzetno veliki. A kad se pomnože s 50 prodajnih mjesta i brojem promjena interijera unutar, recimo 5 godina, dolazimo do velikih brojki. Osim toga nikad nema dovoljno prostora da se prikažu stotine dostupnih kombinacija. A da ne spominjemo uklanjanje interijera koji nisu dostupni, ili ih uopće više nema, ili isticanje akcija i sl. 

Go digital!
Složena je platforma koja povrezuje ERP (cijene, stanje lagera, zalihe, akcije, pozicije uzoraka na prodajnom mjestu...), prezentaciju pločica u 3D-u na interaktivnim 50" ekranima, fizičke pločice u trgovini i blagajnu prodavača s korisnikom i njegovim mobilnim telefonom.

Zvuči komplicirano? Doista jest komplicirano. Ali se na kraju isplati.