Mobilna aplikacija Zračne luke Dubrovnik

Za lakše putovanje uvijek pri ruci svakom putniku.

www.airport-dubrovnik.hr
#000
#000

Mobilna aplikacija za putnike koji lete preko Dubrovačke zračne luke dio je cjeline multimedijske platfome, koja osim same aplikacije uključuje web stranicu i multimedijske interaktivne i neinteraktivne ekrane u samoj zračnoj luci u Dubrovniku.

------

 

Mobilna aplikacija je izrađena za iOS (popularno rečeno za iPhone) i za Android platformu. Dizajn je pažljivo napravljen za pametne telefone i tablete.

Mobilna aplikacija pomaže putnicima da im putovanje lakše prođe te ostalim korisnicima (poslovni korisnici koji brinu o transferu putnika) u svakodnevim obavezama u zračnoj luci.

Srce aplikacije je pregled dolaznih i odlaznih letova koji se povlači iz centralne aplikacije (koju koristi web i digital signage unutar zgrade).

Osim toga korisnik može označiti i pratiti let koji ga zanima, pogledati na pistu preko web kamere, provjeriti vremenski prognozu, saznati bitne informacije za samo putovanje, pronaći rent-a-car ili informacije o transferima.

Također kroz aplikaciju korisnik može obaviti online ChekIn na let.

Prije leta obavezno instalirajte. Želimo Vam siguran i ugodan let na putu za Dubrovnik!

  

 

 

#f0f
Pogled na dizajne osnovnih ekrana i navigaciju mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija je dizajnirana za pametne telefone i tablete.
#0f0
Osim mobilne aplikacije izradili smo i B2C i B2B web za korisnike, koji je baziran na istom pozadinskom sustavu kao i mobilna alikacija, te digital signage na samom aerodromu.
#00f
Srce aplikacije je pregled dolaznih i odlaznih letova koji se povlači iz centralne aplikacije (koju koristi web i digital signage unutar zgrade).
#acc
Pogled na interaktivni ekran iz zračne luke i na ne interaktivni totem za prikaz dolaznih i odlaznih letova. Svi ekrani unutar zračne luke spojeni su na jedinstvenu platformu za upravljanje sadržajem i vuku iste feedo-ve za letove.