Transport for London prezentacija sustava

Kako u jednoj interaktivnoj prezentaciji objasniti što radi sustav s budžetom kao manja država :)

Nakon uspjeha Transport for London Interactive Touch Presentation obratila nam se Uprava za promet – s izjavom: "Interaktivna prezentacija bila je fantastična, ali želimo prijeći na sljedeću razinu i stvoriti nešto izvanredno."
P. G. Prometna uprava, Transport za London

Tako smo započeli s interaktivnom Touch aplikacijom Transport for London koja je osmišljena i razvijena da spoji pojedinačni rad i pokaže korelaciju između različitih odjela i divizija Transport for London u jednu jedinstvenu aplikaciju. Interaktivna aplikacija je reflektirala i jedinstveno vizualizirala sve utjecaje rada pojedine divizije na ukupno upravljanje prometom. Uključuje trenutne tehnologije koje se koriste za viziju Uprave za promet, gradonačelnikovu prometnu strategiju u buduće tehnologije.

Aplikacija Transport for London touch pokriva sva područja upravljanja prometom od situacijske svijesti, vremenskih pregleda, upravljanja smetnjama, upravljanja zagušenjima, identifikacije područja i procesa analize, naprednih 3D vizualizacija koje se koriste za inteligentne prediktivne mogućnosti, primjene trenutnog softvera koji se koristi unutar pojedinačnih odjela, različitim tehnikama koje se koriste za implementacije prijenosa kamera uživo i analize podataka sve do budućih integracija novih inteligentnih sustava i tehnologija i njihovog utjecaja na sudionike u prometu i upravljanje prometom.


Složenost aplikacije nije bila samo vizualizacija svih funkcionalnosti i međupovezanosti između različitih procesa, već i programiranje svih ponašanja i simulacija upravljanja prometom, uključujući implementaciju prijenosa kamera uživo i drugih tehnologija koje se koriste.
Svaki izgled ove goleme višerazinske aplikacije posebno je dizajniran i programiran.
Tehnologija korištena na ovoj instalaciji: 60” jedinica osjetljiva na dodir sa stražnjom projekcijom. Blisko smo surađivali s Paradigm AV – www.rearpro.com – kako bismo osigurali da korištena tehnologija besprijekorno radi za aplikaciju.

H51MvdPtWSE
#ffffff